Biozell

Color Mask – hoitava sävyte

Color Mask -sävytteet on tarkoitettu värjättyjen hiusten sävyttämiseen ja hoitamiseen.

Color Mask -käsittelyn avulla hiusväri säilyy upeana pidempään ja kestovärjäyksiä voi tehdä harvemmin. Sävytteessä on runsaasti pigmenttiä, joka tarttuu hyvin värjätyn hiuksen pintaan. Tummissa hiuksissa Color Mask -sävyte syventää hiusväriä ja antaa kauniin kiillon. Vaaleammissa hiuksissa sävymuutokset erottuvat selkeämmin - voit tehdä sähäkän sävyn tai trendikkäitä tehosteraitoja ja dippauksia esimerkiksi vadelmapunaisen tai violetin sävyillä. Color Mask -sävyte on hellävarainen hiuksille ja turvallinen käyttää, joten sen avulla voit piristää hiusväriäsi helposti, nopeasti ja niin usein kuin haluat.

Color Mask -sarjassa on kaksitoista upeaa sävyä lämpimästä kuparista hehkuvan punaiseen ja hopeanvaaleaan. Sekoittamalla sävyjä keskenään voit luoda uusia, yksilöllisiä sävyjä ja kokeilla erilaisia tyylejä, jotka peseytyvät pikkuhiljaa pois hiuksistasi. Hillitymmän lopputuloksen saat sekoittamalla Color Mask -sävytettä hoitoaineen joukkoon. Create your own mix!

Color Mask -sävytteen lopputulos riippuu hiusten kunnosta, pohjaväristä ja aikaisemmista käsittelyistä. Sävyte tarttuu parhaiten värjättyihin hiuksiin. Luonnostaan kiharat hiukset sävyttyvät helpommin kuin käsittelemätön luonnon hius, johon sävyte tuo vain pienen vivahteen ja kiiltoa. Sävytteellä ei voi täysin peittää harmaita hiuksia tai juurikasvua.

Tuubin korkki napsahtaa ilmatiiviisti kiinni, kun painat korkin keskeltä.

Pakkauskoko: 150 ml

Käyttö

Levitä sävyte kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 3–5 minuuttia ja huuhdo huolellisesti.
Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta – suojaa hiukset pyyhkeellä liialta lämmöltä.
Shampoopesua tai hoitoainetta ei tarvita sävytyksen jälkeen vaan voit muotoilla hiuksesi haluamallasi tavalla.

Huom!
1) Jos hiuksissasi ei ole muotoilutuotteita, voit laittaa sävytettä myös kuiviin hiuksiin, jolloin sävy tarttuu hiuksen pintaan hieman tehokkaammin.
2) Testaa sävyn sopivuus hiussuortuvaan ennen käyttöä, erityisesti silloin, jos hiuksesi ovat huokoiset tai vaalennetut. Huuhtele testisuortuva 3–5 min. kuluttua ja kuivata se. Jos sävy on liian kirkas tai tumma, voit laimentaa sävytettä sekoittamalla sitä tavallisen hoitoaineen joukkoon.

 

Osta ► ProShop

Vinkki

Saat vaaleisiin hiuksiin trendikkään Strawberry Blonde -sävyn sekoittamalla Cappuccino- ja Mandarin -sävyjä hoitoaineen joukkoon seuraavasti:

- 1 osa Cappuccino-sävyä
- 1 osa Mandarin-sävyä
- 6 osaa hoitoainetta

Sekoita sävyt ja hoitoaine keskenään sekoituskulhossa. Kun teet sävytyksen ensimmäistä kertaa, voit testata sävyä levittämällä seosta pieneen hiusosioon 3 – 5 minuutin ajaksi. Tarvittaessa lisää tai vähennä sävytteen määrää seoksessa. Kun haluamasi sekoitussuhde on valmis, levitä seos hiuksiisi 3 – 5 minuutin ajaksi. Huuhtele hiukset hyvin.

Mandarin-sävyllä lopputulos on lämmin oranssiin vivahtava. Jos haluat vadelmanpunaiseen vivahtavan lopputuloksen, voit käyttää Mandarin-sävyn sijaan Raspberry-sävyä.