Design From finland ©

Vuoden alussa Bette Box -nimeen vaihtanut LivBox julkisti kuukausittaisiin palautteisiin perustuvan äänestyksen tuloksen tammikuun lopulla ja iloksemme saimme tietää, että jo aiemmin useita erityismainintoja kerännyt rakennesuihkeemme Professional Texturizing Spray on valittu yhdeksi TOP 10-tuotteeksi vuodelta 2016! Suihke oli mukana toukokuun yllätyspaketissa. Kiitämme LivBoxin tilaajia saamastamme tunnustuksesta ja voimme samalla kehottaa jokaista Bette Boxin tilaajaksi, sillä yllätyspaketit saattavat hyvinkin sisältää laadukkaita tuotteitamme myös jatkossa!

Bette Box on kuukausittain ilmestyvä raikas kauneuspaketti. Palvelu toimii lehtitilauksen lailla; postiisi saapuu toimitus, jonka sisällöstä et tarkalleen vielä tiedä. Paketti on siis yllätys, jonka avulla tutustut usiin tuotteisiin tai kokeilet tuttuja klassikoita. Lue lisää osoitteesta bettebeauty.fi.

Blogi

Älä luovu hiusvärihaaveista allergian vuoksi

Blogi

Kesä näyttää raikkaasti retrolta!

Biozellin yhteistyökampaamo Dynastian kampaaja Heidi Kousa antaa lämpiävän kesän viimeisimpiä trendivirtauksia kesähiuksiin ja festarikampauksiin.

Ajankohtaista

Texturizing Spray yksi LivBoxin vuoden 2016 suosikkituotteista!

Professional Texturizing Spray on valittu yhdeksi TOP 10-tuotteeksi vuodelta 2016!

Ajankohtaista

Biozell mukana seuraavan huippumallin etsinnässä!

Seuraa nuorten mallilupausten matkaa keskiviikkoisin Liv-kanavalla klo 21.

Ajankohtaista

Messubloggarit pitivät Biozell Suolasuihkeesta

I love me –messujen bloggarit valitsivat tämän vuotisten kauneusmessujen kiinnostavimmat uutuudet. Biozell Professional Tuuheuttava Suolasuihke oli yksi messubloggareiden suosikkituotteista!

Ajankohtaista

Biozell Suolasuihke & Kotivinkki-lehden 101 valintaa

Kotivinkin toimitus on käynyt läpi vuoden 2014 innostavimmat asiat, ilmiöt ja tuotteet. Parhaiden tuotteiden joukkoon valittiin Biozell Tuuheuttava Suolasuihke.