Design From finland ©

Tänä vuonna moni haaveilee syvän ruskeista, lämpimän vaaleista tai punasävyisistä hiuksista ja juuri nyt hittisävy on blorange – veriappelsiini! Trendisävy on helppo luoda vaaleisiin hiuksiin INK suoravärien avulla. Dippaa pelkät latvat tai värjää jokainen hiussuortuva – juuri kuten itse haluat! Seuraa ohjeita pirteään lopputulokseen asti.

Huomioi muutama asia ennen kuin aloitat:
Paras lopputulos syntyy juuri vaalennettuihin hiuksiin. Jos hiuksesi on vaalennettu jo aiemmin, suosittelemme pesemään hiukset syväpuhdistavalla shampoolla ennen värjäystä. Älä käytä hoitoainetta tai hoitavaa shampoota ennen käsittelyä.

Varmista, että värimassaa on riittävästi, jotta lopputuloksesta saadaan tasainen. Sekoittaessasi eri värejä näet lopullisen sävyn sekoittamalla massan valkoisessa kipossa.
1. Levitä värimassa tasaisesti pestyihin, kuiviin hiuksiin ja kampaa harvapiikkisellä kammalla.
2. Anna vaikuttaa 15-30 minuuttia
3. Pese ja kuivaa hiukset. Käytä tarvittaessa hoitoainetta

Kuvan sävy syntyi seuraavalla sekoituksella: 1 purkki Neutral toneria, 1 purkki Fire Orangea sekä ½ purkkia Bubblegum Pinkiä.

   

Sävy kestää hiusten väristä, käytetystä sävystä ja hiusten huokoisuudesta riippuen 5-30 pesua.

Katso värjäysvideo täältä!


Blorange-värin voit toteuttaa myös hoitavilla sävytteillä. Color Mask sävytteillä väri pysyy hiuksissa 4-8 pesua. Sekoita yhteen sävyjä Mandarin ja Chili Pepper tai Raspberry. Levitä seos kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 3-5 min. Huuhdo hiukset lopuksi huolellisesti. Sävyte-seosta saat vaalennettua lisäämällä seokseen hoitoainetta.

Blogi

Kesän hittiväri Blorange!

Blorange-sävy toteutettiin kuvan Mirkalle Biozell Color Maskin INK-suoraväreillä

Blogi

Kesä näyttää raikkaasti retrolta!

Biozellin yhteistyökampaamo Dynastian kampaaja Heidi Kousa antaa lämpiävän kesän viimeisimpiä trendivirtauksia kesähiuksiin ja festarikampauksiin.

Ajankohtaista

Texturizing Spray yksi LivBoxin vuoden 2016 suosikkituotteista!

Professional Texturizing Spray on valittu yhdeksi TOP 10-tuotteeksi vuodelta 2016!

Ajankohtaista

Biozell mukana seuraavan huippumallin etsinnässä!

Seuraa nuorten mallilupausten matkaa keskiviikkoisin Liv-kanavalla klo 21.

Ajankohtaista

Messubloggarit pitivät Biozell Suolasuihkeesta

I love me –messujen bloggarit valitsivat tämän vuotisten kauneusmessujen kiinnostavimmat uutuudet. Biozell Professional Tuuheuttava Suolasuihke oli yksi messubloggareiden suosikkituotteista!

Ajankohtaista

Biozell Suolasuihke & Kotivinkki-lehden 101 valintaa

Kotivinkin toimitus on käynyt läpi vuoden 2014 innostavimmat asiat, ilmiöt ja tuotteet. Parhaiden tuotteiden joukkoon valittiin Biozell Tuuheuttava Suolasuihke.