Design From finland ©

80- luku on täällä! Vanhat kunnon sormikiharat sekä piipunrasseilla kieputetut pienet kiharat ovat taas trendikkäät (microstick- ohuita puikkokihartimiakin toki löytyy). Boho-tyyli pitää pintansa tänäkin kesänä: Kiharapohja, rennot letit, kieputukset, punonnat ja huolettomat nutturat itämaisin twistein tai/ja kukkakoristein istuvat mainiosti meille, kesäiseen Suomeen. Suuretkin hiuskoristeet tekevät paluun; pannat, rusetit ja hiusdonitsit on taas aikaa kaivaa naftaliinista!

Toisaalta taas vastapainona kiharapilville astuu kuvioihin tiukat sivu- ja keskijakaukset, jotka kammataan kestämään geelin ja kamman avulla. Samalla luodaan huippumuodikas wet-look. Sileä poninhäntä niskassa tai korkealla päälaella on salonkikelpoinen juhlakampaus.

Väreinä suositaan edelleen ihania pastelli- ja monivärivärjäyksiä. My Little Ponyt ja dippilatvat (vain latvat värjätty) värittävät katukuvaa. Punasävyt, syvät ruskeat ja lämpimämmät vaaleat sekä liukuvärjäykset kaikissa muodoissaan pitävät pintansa tänäkin kesäkautena. Ruusukulta, mahonki ja laventeli ovat vahvasti mukana.

Leikkauksissa mukaan astuu otsatukat. Joko oma leikattu, oma ponnarista feikattu tai lisäke, otsis on must! Tiukat polkat kasvatetaan ylipitkiksi ja vastapainoksi leikkauksiin tuodaan jokin tiukka, graafinen linja. Lyhyet ovat tänä vuonna superlyhyitä, pixie cuts, ja toisaalla loihditaan lisäkkeillä liioitellun pitkä tukka.

Miestenkin hiukset saavat kihartua ja kasvaa. Ananas on taakse jäänyttä elämää ja tälle kaudelle leikataan ja viimeistellään pehmeyttä, tekstuuria ja kerrostuksellisuutta.

Tämän kesäkauden must Biozell-tuotteet ovat:
Biozell Professional Keratin Heat and Styling Spray
Texturizing Spray
Volumizing Seawater Spray
Super Strong Hairspray
Biozell Professional MEN Bullet Broof Fiber Gel

Blogi

Älä luovu hiusvärihaaveista allergian vuoksi

Blogi

Kesä näyttää raikkaasti retrolta!

Biozellin yhteistyökampaamo Dynastian kampaaja Heidi Kousa antaa lämpiävän kesän viimeisimpiä trendivirtauksia kesähiuksiin ja festarikampauksiin.

Ajankohtaista

Texturizing Spray yksi LivBoxin vuoden 2016 suosikkituotteista!

Professional Texturizing Spray on valittu yhdeksi TOP 10-tuotteeksi vuodelta 2016!

Ajankohtaista

Biozell mukana seuraavan huippumallin etsinnässä!

Seuraa nuorten mallilupausten matkaa keskiviikkoisin Liv-kanavalla klo 21.

Ajankohtaista

Messubloggarit pitivät Biozell Suolasuihkeesta

I love me –messujen bloggarit valitsivat tämän vuotisten kauneusmessujen kiinnostavimmat uutuudet. Biozell Professional Tuuheuttava Suolasuihke oli yksi messubloggareiden suosikkituotteista!

Ajankohtaista

Biozell Suolasuihke & Kotivinkki-lehden 101 valintaa

Kotivinkin toimitus on käynyt läpi vuoden 2014 innostavimmat asiat, ilmiöt ja tuotteet. Parhaiden tuotteiden joukkoon valittiin Biozell Tuuheuttava Suolasuihke.