Design From finland ©

Color Mask Raspberry sävyte

Voimakas pinkki sävy sopii sekä tummille että vaaleille hiuksille. Tummiin hiuksiin sävy antaa pinkin vivahteen. Vinkki! Sekoita sävytettä hoitoaineeseen saadaksesi pastellisen lopputuloksen.

  • Lisää hiusvärin kestoa
  • Lisää hiusvärin intensiivisyyttä ja kestoa
  • Hoitaa kuin hoitoaine
  • Hajusteeton ja ammoniakiton

Color Mask -sävytteen lopputulos riippuu hiusten kunnosta, pohjaväristä ja aikaisemmista käsittelyistä. Käsittelemättömiin hiuksiin sävyte tuo vain pienen vivahteen ja kiiltoa. Sävytteellä ei voi peittää harmaita hiuksia tai tyvikasvua.

Käyttö: Levitä sävyte pyyhekuiviin hiuksiin (jos hiuksissasi ei ole muotoilutuotteita, voit laittaa sävytettä myös kuiviin hiuksiin, jolloin sävy tarttuu hiuksen pintaan hieman tehokkaammin). Anna vaikuttaa 3–5 minuuttia ja huuhdo huolellisesti. Shampoopesua tai hoitoainetta ei tarvita sävytyksen jälkeen. Muotoile hiukset lopuksi haluamallasi tavalla.
Tuubin korkki napsahtaa ilmatiiviisti kiinni, kun painat korkin keskeltä.

Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta, mutta muista suojata hiukset pyyhkeellä liialta lämmöltä.

Huom! Testaa sävyn sopivuus hiussuortuvaan ennen käyttöä erityisesti jos hiuksesi ovat huokoiset tai vaalennetut. Huuhtele testisuortuva 3–5 min. kuluttua ja kuivata se. Jos sävy on liian kirkas tai tumma, voit laimentaa sävytettä sekoittamalla sitä tavallisen hoitoaineen joukkoon.

Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote.
Pakkauskoko: 150 ml

Katso myös