Näin saat tuuheammat hiukset – helposti

Kukapa ei haluaisi tuuheampaa tukkaa. Meillä suomalaisilla on tyypillisesti hennot hiukset. Useimmiten ne ovat myös liukkaat kuin lasi. Perimäämme emme voi muuttaa, mutta onneksi tukkaa voi tuuheuttaa muotoilulla. Eikä sen tarvitse olla edes vaikeaa tai työlästä. Näin saat tuuheammat hiukset – helposti.

Kahdella vaahdotuksella ilmavammat hiukset

Liukkaus on sinänsä hyvä asia, sillä sileä hius kiiltää. Toisaalta liukkaissa hiuksissa ei pysy letit, poninhännät kampauksista tai kiharoista puhumattakaan. Jos hiuksesi ovat liukkaat, etsi hiustuotteita, joissa lukee rakennetta antava. Se ei tarkoita pelkästään lisää massaa, vaan myös lisäpitoa. Aloita jo pesusta ja vältä liian hoitavia hoitoaineita.

Uudet Bioplex-hoitotuotteet tekevät hiuksista jopa kolme kertaa vahvemmat. Sillä ei tarkoiteta vain sitä, että hiukset kestävät paremmin käsittelyjä, vaan hiukset myös näyttävät niiden jälkeen vahvemmilta eli paksummilta. Älä kuitenkaan levitä hoitoainetta tyveen, sillä se saattaa tehdä hiuksista raskaat. Pese hiuspohja shampoolla. Vaahdota hiukset kerran, huuhtele ja vaahdota uudelleen. Kaksi vaahdotusta on ammattilaisten kikka saada hiukset näyttämään ja tuntumaan runsaamilta ja ilmavammilta. Levitä hoitoaine vain pituuksiin ja latvoihin.

 

Näin saat tuuheammat hiukset – Suolasuihkeella liukkaille hiuksille kaivattua karheutta

Suihkuta pestyyn tukkaasi suolasuihketta, kuten Biozell Professional Volumizing Seawater Spray -suolasuihketta, ennen föönaamista tai rakennesuihketta, kuten Biozell Professional Texturizing Spray -rakenne- ja volyymisuihketta tai kuivashampoota, kuten Biozell Professional Volumizing Dry Shampoota kuivauksen jälkeen. Suolasuihke tekee hiuksista karkeammat, jolloin hiukset on helpompi esimerkiksi letittää tai poninhäntä pysyy hiuksissa paremmin. Suolasuihke sopii hyvin myös kiharoiden ja kampausten alle. Se sopii myös auki kammatun kampauksen alle silloin, kun et tavoittele superkiiltäviä, hollywoodmaisia glamourlaineita.

Rakennesuihke ja kuivashampoo kohottavat hiuksia tyvestä, jolloin tukka näyttää tuuheammalta. Kuivashampoo on myös loistava kampauksen pöyhistäjä ja raikastaja pesua seuraavana päivänä. Kiharoista tulee rouheammat, kun suihkutat jompaakumpaa hiuksiin avattuasi rullat. Biozell Professional Texturizing Spray -rakenne- ja volyymisuihkeessa on kosteussuoja, joten kiharat eivät suoristu heti kun astut ovesta ulos. Kiinnitä kampaus Biozell Aina Hiuskiinteellä. Hienojakoinen hiuslakka ei tee hiuksista koppuraista, antaa hiuksille kaunista kiiltoa ja on helppo harjata pois. Myös siinä on kosteussuoja aivan, kuten Biozell Professional Texturizing Spray -rakenne- ja volyymisuihkeessakin.

Näin saat tuuheammat hiukset – Muotoilusuihkeella hollywoodmaista glamouria

Jos havittelet silkinsileitä glamourlaineita tai pocahontastyylistä suoraa ja sileää, mutta tuuhean näköistä, kampausta, suihkuta märkiin hiuksiin joustavan pidon antavaa ja lämpösuojan sisältävää Biozell AINA Kampaus- ja muotoilusuihketta. Se ehkäisee hiusten sähköistymistä ja siinä on sekä kosteus- että UV-suoja. Jos et ole näppärä pyöröharjan käyttäjä, kuivaa hiuksesi pää alaspäin. Näin tyvesi nousee ilmaan kuin itsestään.

Kun tyvi on kuiva, jatka hiusten föönaamista pää pystyssä lapioharjalla tai luonnonharjasharjalla hiuksia alaspäin harjaten. Silloin pystyyn nousseet pikkuhiukset sulautuvat hiustesi joukkoon, eikä lopputulos näytä pörröiseltä. Kun koko tukka on kuiva, suihkuta harjaan hiuslakkaa ja harjaa hiukset läpi. Hiuskiinne kiinnittää itsepäiset pörröt muiden hiusten sekaan ja hiukset näyttävät sileiltä. Kohota tyvi kuivashampoolla. Biozell Professional Dry Shampoo for dark hair -kuivashampoo sopii myös tummille hiuksille. Kätevä 100 millin pullo kulkee näppärästi käsilaukussa ja voit tuuheuttaa sillä tukkaa vaikka kesken työpäivän.

Viimeistele kampaus suihkuttamalla hiuksiin Biozell Professional Moisturizing Crystal Mist -kiiltosuihketta. Sen lisäksi että se kiillottaa hiuksia, se estää hiusten pörrööntymisen kosteassa ulkoilmassa ja sähköistymisen kuivassa pakkas- tai sisäilmassa.

Lue myös:

Mitä eroa on rakennesuihkeella ja suolasuihkeella?

 

 

 

Liittyvät avainsanat

Katso myös

Vertaa COLOR TECH -sävytteitä helposti Biozellin uudella Instagram-tehosteella!
Vaikka hiusten palaminen ei ole terveydelle vaarallista, hiuksille se on. Miten aurinko vaikuttaa hiuksiin ja miksi hiuksetkin pitäisi suojata auringolta?
Haluatko pidemmät hiukset? Hiusten kasvatus on pitkä ja piinallinen projekti. Etenkin, jos aloitat hiusten kasvatuksen lyhyestä poikatukasta. Tässä 4 vinkkiä hiusten kasvatukseen.
Oli sinulla sitten superlyhyt polkka tai lyhyttäkin lyhyempi pixie, voit siitä huolimatta muotoilla hiuksiasi useampaankin kuin yhteen asentoon. Näin muutat lyhyen tukan ilmettä helposti.
0