Design From finland ©

Biozell Professional on mukana Suomen Huippumalli haussa –sarjassa, jonka kuudennen tuotantokauden ensimmäinen jakso esitetään LIV-kanavalla keskiviikkona 15.3 klo 21. Kotimainen 70-vuotias Biozell on käynyt täydellisen muodonmuutoksen ja voi nyt ylpeänä esitellä huippumallien rinnalla ammattilaistasoisen Professional-sarjansa, joka sisältää palkittuja, innovatiivisia hiusten muotoilu- sekä hoitotuotteita.

Biozell Professional sekä miesten Bullet Proof -hiusmuotoilusarjalle on myönnetty Design from Finland -merkki osoituksena suomalaisesta, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä. Merkki korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Näitä arvoja myös Biozell haluaa tuotekehityksellään edustaa.

Blogi

Älä luovu hiusvärihaaveista allergian vuoksi

Blogi

Kesä näyttää raikkaasti retrolta!

Biozellin yhteistyökampaamo Dynastian kampaaja Heidi Kousa antaa lämpiävän kesän viimeisimpiä trendivirtauksia kesähiuksiin ja festarikampauksiin.

Ajankohtaista

Texturizing Spray yksi LivBoxin vuoden 2016 suosikkituotteista!

Professional Texturizing Spray on valittu yhdeksi TOP 10-tuotteeksi vuodelta 2016!

Ajankohtaista

Biozell mukana seuraavan huippumallin etsinnässä!

Seuraa nuorten mallilupausten matkaa keskiviikkoisin Liv-kanavalla klo 21.

Ajankohtaista

Messubloggarit pitivät Biozell Suolasuihkeesta

I love me –messujen bloggarit valitsivat tämän vuotisten kauneusmessujen kiinnostavimmat uutuudet. Biozell Professional Tuuheuttava Suolasuihke oli yksi messubloggareiden suosikkituotteista!

Ajankohtaista

Biozell Suolasuihke & Kotivinkki-lehden 101 valintaa

Kotivinkin toimitus on käynyt läpi vuoden 2014 innostavimmat asiat, ilmiöt ja tuotteet. Parhaiden tuotteiden joukkoon valittiin Biozell Tuuheuttava Suolasuihke.