COLOR MASK

COLOR MASK -sävytteiden avulla herätät huomiota yhden illan tai kuukauden ajan. Palauta haalistunut väri takaisin loistoonsa, lisää veikeää sävyä efektiksi tai räväytä shokkiväreillä.

COLOR MASK on monitoimituote, joka sävyttää, hoitaa ja antaa kiiltoa muutamassa minuutissa. Hoitoainepohjainen sävyte ylläpitää hiusvärin elinvoimaisuutta. Valitse sävy tuomaan intensiivisyyttä nykyiseen väriisi tai lisäämään vivahde toista sävyä. Voit luoda uusia yksilöllisiä sävyjä sekoittamalla värejä keskenään. COLOR MASK -sävytteet on suunniteltu värjätyille hiuksille.

COLOR MASK -sävytteet ovat hajusteettomia, ammoniakittomia ja vegaanisia. Sävytesarja on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tuotekategoriat

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Valitut filtterit

 

Rajaa hakua Sulje

Tuotekategoriat

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Inspiraatio

Suomalaiset ovat yksi maailman ahkerimmin hiuksiaan värjäävä kansa. Siitäkin huolimatta, että meille tyypillinen maantienharmaa on ollut viime vuosina jopa muodikas väri maailmalla.
Vertaa COLOR TECH -sävytteitä helposti Biozellin uudella Instagram-tehosteella!
Vaikka hiusten palaminen ei ole terveydelle vaarallista, hiuksille se on. Miten aurinko vaikuttaa hiuksiin ja miksi hiuksetkin pitäisi suojata auringolta?
Hiusvärien aiheuttamat allergiset reaktiot ovat yleistyneet paljon viime vuosina. Valtaosa käytetyistä hiusväreistä on niin sanottuja hapetevärejä.
9