COLOR MASK

COLOR MASK -suoravärien, -sävytteiden ja -tyvisuihkeiden avulla herätät huomiota yhden illan tai kuukauden ajan. COLOR MASK -sävytteet ja -suoravärit ovat Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja, hajusteettomia Avainlippu-tuotteita.

Palauta haalistunut väri takaisin loistoonsa, lisää veikeää sävyä efektiksi tai räväytä shokkiväreillä.

COLOR MASK hoitoainepohjaiset sävytteet ylläpitävät hiusvärin elinvoimaisuutta. Valitse sävy tuomaan intensiivisyyttä nykyiseen väriisi tai lisäämään vivahde toista sävyä. COLOR MASK -sävytteet on suunniteltu värjätyille hiuksille.  COLOR MASK on monitoimituote, joka sävyttää, hoitaa ja antaa kiiltoa muutamassa minuutissa. Tuotteet ovat hajusteettomia, ammoniakittomia ja vegaanisia. Sävy kestää 4-8 pesua väristä ja hiuslaadusta riippuen. Voit luoda uusia yksilöllisiä sävyjä sekoittamalla värejä keskenään.

Tuotekategoriat

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Valitut filtterit

 

Rajaa hakua Sulje

Tuotekategoriat

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Inspiraatio

Suomalaiset ovat yksi maailman ahkerimmin hiuksiaan värjäävä kansa. Siitäkin huolimatta, että meille tyypillinen maantienharmaa on ollut viime vuosina jopa muodikas väri maailmalla.
Vertaa COLOR TECH -sävytteitä helposti Biozellin uudella Instagram-tehosteella!
Vaikka hiusten palaminen ei ole terveydelle vaarallista, hiuksille se on. Miten aurinko vaikuttaa hiuksiin ja miksi hiuksetkin pitäisi suojata auringolta?
Hiusvärien aiheuttamat allergiset reaktiot ovat yleistyneet paljon viime vuosina. Valtaosa käytetyistä hiusväreistä on niin sanottuja hapetevärejä.
9