COLOR MASK

Biozell COLOR MASK on monitoimituote, joka sävyttää, hoitaa ja antaa kiiltoa jo muutamassa minuutissa. Sen avulla vaihdat tai ylläpidät hiussävyäsi helposti ja nopeasti. Valitse sävy tuomaan intensiivisyyttä nykyiseen väriisi tai lisäämään vivahde toista sävyä. Laaja sävyvalikoima sisältää klassisia sävyjä sekä sähäkämpiä kirkkaita värejä, joista saat helposti tehtyä myös pehmeämpiä pastelleja.

COLOR MASK -sävytteitä on helppo ja nopea käyttää, vaikutusaika on vain 3-5 minuuttia. Voit luoda uusia yksilöllisiä sävyjä sekoittamalla värejä keskenään. Hillitymmän tai pastellisen lopputuloksen saa sekoittamalla sävytettä tavalliseen hoitoaineeseen.

Hajusteettomat ja ammoniakittomat COLOR MASK -sävytteet ovat hoitoainepohjaisia ja hellävaraisia. COLOR MASK -sävytteet toimivat parhaiten värjätyissä hiuksissa. Lopputulos riippuu hiusten kunnosta, pohjaväristä, luontaisesta hiuslaadusta ja aikaisemmista käsittelyistä.

Tuotekategoriat

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Valitut filtterit

 

Rajaa hakua Sulje

Tuotekategoriat

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Inspiraatio

Suomalaiset ovat yksi maailman ahkerimmin hiuksiaan värjäävä kansa. Siitäkin huolimatta, että meille tyypillinen maantienharmaa on ollut viime vuosina jopa muodikas väri maailmalla.
Vertaa COLOR TECH -sävytteitä helposti Biozellin uudella Instagram-tehosteella!
Vaikka hiusten palaminen ei ole terveydelle vaarallista, hiuksille se on. Miten aurinko vaikuttaa hiuksiin ja miksi hiuksetkin pitäisi suojata auringolta?
Hiusvärien aiheuttamat allergiset reaktiot ovat yleistyneet paljon viime vuosina. Valtaosa käytetyistä hiusväreistä on niin sanottuja hapetevärejä.
9