MEN BULLET PROOF

Professional MEN Bullet Proof -sarja on kehitetty vastaamaan ammattimaista hiusten- ja parranhoitoa sekä hiusten muotoilua. Professional MEN -sarjalle on myönnetty Design from Finland -merkki osoituksena suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä.

Professional Bullet Proof -hiustenmuotoilusarja on kehitetty vastaamaan miesten ammattimaisen hiusmuotoilun tarpeita. Tuotteissa on maksimaalinen pito, trendikkäät tuoksut sekä laadukkaat pakkaukset. Bullet proof -mattavaha tai –suolasuihke viimeistelee hiuksesi mattaisiksi jättämättä hiuksia tahmeiksi. Näillä tuotteilla saat myös rakennetta ja tuuheutta. Bullet proof -hiuskiinne viimeistelee kokonaisuuden ja pitää hiuksesi paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa koko päivän.

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Valitut filtterit

Rajaa hakua Sulje

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Inspiraatio

Muotoilutuotevalikoima on valtava ja ero eri tuotteiden välillä on toisinaan vaikea hahmottaa. Mitä eroa on rakennesuihkeella ja suolasuihkeella? Molemmat tuotteet, sekä rakennesuihke että suolasuihke antavat liukkaalle, eli hyvin tyypilliselle suomalaiselle hiuslaadulle, pitoa ja molemmat saavat hiukset näyttämään tuuheuttavilta. Molemmat ovat toisin sanoen tuuheuttavia muotoilutuotteita.
Suomalaiset ovat yksi maailman ahkerimmin hiuksiaan värjäävä kansa. Siitäkin huolimatta, että meille tyypillinen maantienharmaa on ollut viime vuosina jopa muodikas väri maailmalla.
Kun harjaat hiuksiasi ne venyvät kuin purkka, kunnes katkeavat? Tukan kuivaamiseen kuluu tovi jos toinenkin? Ja kun olet viimein saanut ne kuivaksi, hiustesi pinnalle ilmestyy pörröinen kerros, etenkin kosteassa talvisäässä?
Talvihiusten muotoilu on jopa kinkkisempää kuin hellekesän hiustenlaitto. Välillä on kuivaa ja kylmää, jolloin hiukset sähköistyvät ja suoristettujen hiusten ympärillä leijailee sädekehä...