THERAPEUTIC

Therapeutic-sarjan tuotteet ovat valintasi silloin, kuin hiustesi terveys ja hyvinvointi ovat etusijalla.

Therapeutic on hiustenhoito-ohjelma, jossa eri tuotteet tukevat toisiaan ja auttavat hoitamaan hiusten ja hiuspohjan ongelmia – tuloksena hyvinvoivat hiukset ja hiuspohja. Therapeutic-tuotesarja sopii kaikille itsestään huolehtiville, esimerkiksi urheilijoille ja kuntoilijoille, joilla tiheät pesukerrat asettavat erityisiä vaatimuksia hiustenhoitotuotteille. Myös psoriaatikot ja atoopikot ovat löytäneet avun Therapeutic-tuotteista. Therapeutic-hiustenhoito-ohjelmasta löytyy myös täsmätuotteet ikääntyville ja oheneville hiuksille.

Ominaisuudet

Valitut filtterit

Rajaa hakua Sulje

Ominaisuudet

Inspiraatio

Vaikka hiusten palaminen ei ole terveydelle vaarallista, hiuksille se on. Miten aurinko vaikuttaa hiuksiin ja miksi hiuksetkin pitäisi suojata auringolta?
Haluatko pidemmät hiukset? Hiusten kasvatus on pitkä ja piinallinen projekti. Etenkin, jos aloitat hiusten kasvatuksen lyhyestä poikatukasta. Tässä 4 vinkkiä hiusten kasvatukseen.
Tämän kevään yksi kuumimpia hiustrendejä on peilimäisen kiiltävät hiukset. Näillä ohjeilla saat lisää kiiltoa hiuksiin – helposti.
Hiusten pesu kuulostaa yhtä arkiselta ja helpolta kuin pyykinpesu. Ja se onkin, mutta aina voi oppia jotain uutta. Sinäkin haluat varmasti estää hiusväriäsi haalistumasta, latvoja kulumasta, ehkäistä hiusten katkeilua ja hiustenlähtöä ja luultavasti myös tuuheamman näköisen tukan. Näin peset hiukset oikein.
7