PROFESSIONAL

Professional-muotoilutuotteet ovat korkealaatuisia, alan ammattilaisten kehittämiä ja käytännössä testaamia. Niiden avulla luot hiuksiisi hyvän pidon, loistavaa muotoiltavuutta ja kiiltoa. Tuotteet sisältävät hoitavia ainesosia kuten pantenolia, silkkiaminohappoa tai E-vitamiinia.

Professional-sarjalle on myönnetty Design From Finland -merkki osoituksena suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä.

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Valitut filtterit

 

Rajaa hakua Sulje

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Valitut filtterit

Inspiraatio

Vaikka hiusten palaminen ei ole terveydelle vaarallista, hiuksille se on. Miten aurinko vaikuttaa hiuksiin ja miksi hiuksetkin pitäisi suojata auringolta?
Oli sinulla sitten superlyhyt polkka tai lyhyttäkin lyhyempi pixie, voit siitä huolimatta muotoilla hiuksiasi useampaankin kuin yhteen asentoon. Näin muutat lyhyen tukan ilmettä helposti.
Hiuskiinnettä ei ole tarkoitettu vain kampauksen kiinnittämiseen. Sillä on monia muitakin käyttötarkoituksia. Tässä 7 tapaa käyttää hiuskiinnettä.
Tämän kevään yksi kuumimpia hiustrendejä on peilimäisen kiiltävät hiukset. Näillä ohjeilla saat lisää kiiltoa hiuksiin – helposti.
19