PROFESSIONAL

Biozell Professional -muotoilutuotteet ovat korkealaatuisia, alan ammattilaisten kehittämiä ja käytännössä testaamia. Niiden avulla luot hiuksiisi hyvän pidon, loistavaa muotoiltavuutta ja kiiltoa. Tuotesarjasta löytyy myös useita hiuksiin rakennetta tuovia, tuuheuttavia tuotteita: kuivashampoo, texturizing spray ja suolasuihke.

Professional-sarjalle on myönnetty Design From Finland -merkki osoituksena suomalaisen muotoilun alkuperästä.

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Valitut filtterit

 

Rajaa hakua Sulje

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Inspiraatio

Kukapa ei haluaisi tuuheampaa tukkaa. Meillä suomalaisilla on tyypillisesti hennot hiukset. Useimmiten ne ovat myös liukkaat kuin lasi. Perimäämme emme voi muuttaa, mutta onneksi tukkaa voi tuuheuttaa muotoilulla. Eikä sen tarvitse olla edes vaikeaa tai työlästä. Näin saat tuuheammat hiukset – helposti.
Vaikka hiusten palaminen ei ole terveydelle vaarallista, hiuksille se on. Miten aurinko vaikuttaa hiuksiin ja miksi hiuksetkin pitäisi suojata auringolta?
Oli sinulla sitten superlyhyt polkka tai lyhyttäkin lyhyempi pixie, voit siitä huolimatta muotoilla hiuksiasi useampaankin kuin yhteen asentoon. Näin muutat lyhyen tukan ilmettä helposti.
Hiuskiinnettä ei ole tarkoitettu vain kampauksen kiinnittämiseen. Sillä on monia muitakin käyttötarkoituksia. Tässä 7 tapaa käyttää hiuskiinnettä.
11