PROFESSIONAL

Professional-muotoilutuotteet ovat korkealaatuisia, alan ammattilaisten kehittämiä ja käytännössä testaamia. Niiden avulla luot hiuksiisi hyvän pidon, loistavaa muotoiltavuutta ja kiiltoa. Tuotteet sisältävät hoitavia ainesosia kuten pantenolia, silkkiaminohappoa tai E-vitamiinia.

Professional-sarjalle on myönnetty Design From Finland -merkki osoituksena suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä.

Käyttötarkoitus

Tuotekategoriat

Ominaisuudet

Valitut filtterit

 

Rajaa hakua Sulje

Käyttötarkoitus

Tuotekategoriat

Ominaisuudet

Valitut filtterit

Inspiraatio

Muotoilutuotevalikoima on valtava ja ero eri tuotteiden välillä on toisinaan vaikea hahmottaa. Mitä eroa on rakennesuihkeella ja suolasuihkeella? Molemmat tuotteet, sekä rakennesuihke että suolasuihke antavat liukkaalle, eli hyvin tyypilliselle suomalaiselle hiuslaadulle, pitoa ja molemmat saavat hiukset näyttämään tuuheuttavilta. Molemmat ovat toisin sanoen tuuheuttavia muotoilutuotteita.
Talvihiusten muotoilu on jopa kinkkisempää kuin hellekesän hiustenlaitto. Välillä on kuivaa ja kylmää, jolloin hiukset sähköistyvät ja suoristettujen hiusten ympärillä leijailee sädekehä...
Ovatko hiuksesi sähköiset tai pörröiset? Onko hiuspohjasi kuiva vai rasvoittuuko tukkasi pipon alla? Tuntuuko, että hiuksia lähtee normaaliakin enemmän...