Shampoot

Laadukkaalla shampoolla puhdistat hiuksesi, mutta valitse tuote aina oman tarpeesi mukaan. Näin varmistat, että shampoo tekee tehtävänsä ja ylittää odotuksesi. Suosittelemmekin, että jokaisen hyllystä löytyy useampi shampoo eri tarkoituksiin. Syväpuhdistava shampoo puhdistaa hiuksesi läpikotaisesti, kun taas hopeashampoon tehtävä on ylläpitää vaaleiden hiusten sävyä. Kosteuttava shampoo taas pitää hiuksesi elinvoimaisina pitkään. Herkkäihoisille puolestaan soveltuu parhaiten hajusteeton shampoo, joka ei ärsytä päänahkaa. Kaikki Biozell shampoot suojaavat ja virkistävät värjättyjä, hoitavat rasittuneita sekä hillitsevät sähköisiä hiuksia ja rauhoittavat ärtynyttä hiuspohjaa.

Psst. kuivashampoot löydät hiusten muotoilun puolelta!

Ominaisuudet

Valitut filtterit

Rajaa hakua Sulje

Ominaisuudet

Inspiraatio

Vertaa COLOR TECH -sävytteitä helposti Biozellin uudella Instagram-tehosteella!
Vaikka hiusten palaminen ei ole terveydelle vaarallista, hiuksille se on. Miten aurinko vaikuttaa hiuksiin ja miksi hiuksetkin pitäisi suojata auringolta?
Haluatko pidemmät hiukset? Hiusten kasvatus on pitkä ja piinallinen projekti. Etenkin, jos aloitat hiusten kasvatuksen lyhyestä poikatukasta. Tässä 4 vinkkiä hiusten kasvatukseen.
Oli sinulla sitten superlyhyt polkka tai lyhyttäkin lyhyempi pixie, voit siitä huolimatta muotoilla hiuksiasi useampaankin kuin yhteen asentoon. Näin muutat lyhyen tukan ilmettä helposti.
8