Hiusten muotoilu

Biozellin muotoilutuotteet-kategoriasta löydät muun muassa suositut hiuskiinteet, kuivashampoot ja rakennesuihkeet. Hiuskiinne eli kansankielellä hiuslakka tai lakka antaa hiuksellisesi tukea ja pitoa sekä viimeistelee kestävän kampauksen. Kuivashampoo puhdistaa ja raikastaa hiukset, antaa muotoiltavuutta, ilmavuutta sekä kevyttä pitoa ja poistaa samalla sähköisyyttä. Rakennesuihke taas toimii esim. kosteisiin hiuksiin, jolloin saat rakennetta jo kuivatessasi hiuksia hiustenkuivaimella.

Selaa tuotteiden loppuun ja löydät erilaisia käytännöllisiä käyttö- ja kampausvinkkejä!

 

Tuotesarjat

Tuotekategoriat

Ominaisuudet

Valitut filtterit

Rajaa hakua Sulje

Tuotesarjat

Tuotekategoriat

Ominaisuudet

Valitut filtterit

Inspiraatio

Vaikka hiusten palaminen ei ole terveydelle vaarallista, hiuksille se on. Miten aurinko vaikuttaa hiuksiin ja miksi hiuksetkin pitäisi suojata auringolta?
Oli sinulla sitten superlyhyt polkka tai lyhyttäkin lyhyempi pixie, voit siitä huolimatta muotoilla hiuksiasi useampaankin kuin yhteen asentoon. Näin muutat lyhyen tukan ilmettä helposti.
Hiuskiinnettä ei ole tarkoitettu vain kampauksen kiinnittämiseen. Sillä on monia muitakin käyttötarkoituksia. Tässä 7 tapaa käyttää hiuskiinnettä.
Tämän kevään yksi kuumimpia hiustrendejä on peilimäisen kiiltävät hiukset. Näillä ohjeilla saat lisää kiiltoa hiuksiin – helposti.
0