Miesten tuotteet

Professional Bullet Proof -hiustenmuotoilusarja on kehitetty vastaamaan miesten ammattimaisen hiusmuotoilun tarpeita. Hiustenmuotoilutuotteissa on maksimaalinen pito, trendikkäät tuoksut sekä laadukkaat pakkaukset. Bullet proof -mattavaha tai –suolasuihke viimeistelee hiuksesi mattaisiksi jättämättä hiuksia tahmeiksi. Näillä tuotteilla saat myös rakennetta ja tuuheutta. Bullet proof -hiuskiinne viimeistelee kokonaisuuden ja pitää hiuksesi paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa koko päivän. Uutuutena nyt myös laadukkaat Bullet Proof partaöljy, partashampoo ja partavaha.

Professional MEN -sarjalle on myönnetty Design From Finland -merkki osoituksena suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä.

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Valitut filtterit

Rajaa hakua Sulje

Käyttötarkoitus

Ominaisuudet

Inspiraatio

Vertaa COLOR TECH -sävytteitä helposti Biozellin uudella Instagram-tehosteella!
Vaikka hiusten palaminen ei ole terveydelle vaarallista, hiuksille se on. Miten aurinko vaikuttaa hiuksiin ja miksi hiuksetkin pitäisi suojata auringolta?
Haluatko pidemmät hiukset? Hiusten kasvatus on pitkä ja piinallinen projekti. Etenkin, jos aloitat hiusten kasvatuksen lyhyestä poikatukasta. Tässä 4 vinkkiä hiusten kasvatukseen.
Oli sinulla sitten superlyhyt polkka tai lyhyttäkin lyhyempi pixie, voit siitä huolimatta muotoilla hiuksiasi useampaankin kuin yhteen asentoon. Näin muutat lyhyen tukan ilmettä helposti.
7