Biozell Professional Color Mask Color Removing Shampoo 150ml

Suoravärejä irrottava shampoo

Tehokas shampoo, joka nopeuttaa sävytteiden ja suoravärien haalistumista nopeuttamalla suoraväripigmenttien poistumista hiuksista. Hajusteeton. Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote.

Pakkauskoko: 150 ml

Aktiiviset ainesosat

Niasiiniamidi: Vahvistaa hiuksia. Parantaa hiuspohjan verenkiertoa.
Glyseriini: Hellävarainen tehokosteuttaja. Poistaa sähköisyyttä.

Ainesosat

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Niacinamide, Polyquaternium-10, Tocopherol, Glycerin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Chloride

Käyttö

Käyttö: Levitä sävyte pyyhekuiviin hiuksiin (jos hiuksissasi ei ole muotoilutuotteita, voit laittaa sävytettä myös kuiviin hiuksiin, jolloin sävy tarttuu hiuksen pintaan hieman tehokkaammin). Suojaa kädet ja ympäristö. Anna vaikuttaa 3–5 minuuttia ja huuhdo huolellisesti. Shampoopesua tai hoitoainetta ei tarvita sävytyksen jälkeen. Muotoile hiukset lopuksi haluamallasi tavalla.
Tuubin korkki napsahtaa ilmatiiviisti kiinni, kun painat korkin keskeltä.

Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta, mutta muista suojata hiukset pyyhkeellä liialta lämmöltä.

Huom! Testaa sävyn sopivuus hiussuortuvaan ennen käyttöä erityisesti jos hiuksesi ovat huokoiset tai vaalennetut. Huuhtele testisuortuva 3–5 min. kuluttua ja kuivata se. Jos sävy on liian kirkas tai tumma, voit laimentaa sävytettä sekoittamalla sitä tavallisen hoitoaineen joukkoon.

EAN 6411463062957
Alkuperämaa FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Vinkki

Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta, mutta muista suojata hiukset pyyhkeellä liialta lämmöltä. Jos sävy on liian kirkas tai tumma, voit laimentaa sävytettä sekoittamalla sitä tavallisen hoitoaineen joukkoon.

1