Biozell Professional Color Tech intensiivinen sävyte Silver 200ml

Intensiivinen sävyte värjätyille hiuksille

Viileän hopeinen sävy vaaleille ja harmaille hiuksille. Poistaa keltaisuutta, kirkastaa hiusväriä ja antaa hiuksiin kauniin kiillon. Uusi Color Lock -teknologia säilyttää sävyn intensiivisenä pitkään, jopa 20 pesua. Hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti korjaten hiusta. Tehokas UV- ja lämpösuoja. Hajusteeton ja ammoniakiton sävyte on hoitoainepohjainen, joten se on hellä hiuksille ja hiuspohjalle. Kaikkia sävyjä voi sekoittaa keskenään. Vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko: 200 ml

Aktiiviset ainesosat

Behentrimonium Chloride : Hiusta hoitava kationinen aine. Vähentää hiusten sähköisyyttä ja parantaa märkä- ja kuivakammattavuutta. Pehmentää hiuksia.
Quaternium-87 : Kationinen hoitava polymeeri, joka tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat sekä märkänä että kuivana. Vähentää sähköisyyttä.
Quaternium-80 : Tehokkaasti hoitava ja hiuksia selvittävä aine. Parantaa kammattavuutta, vähentää sähköisyyttä ja tekee hiuksista silkkisen tuntuiset ja helposti käsiteltävät.
Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate : Kationinen hiusta hoitava aine. Parantaa kammattavuutta, tekee hiuksista pehmeät ja suojaa hiusta mekaaniselta rasitukselta, kuten kampaamiselta.
Silicone Quaternium-22 : Antaa loistavan lämpösuojan, parantaa merkittävästi värjättyjen hiusten värin pysyvyyttä sekä märkä- ja kuivakammattavuutta ja tekee hiuksista erinomaisen hoidetut.
Polysilicone-19 : Suojaa tehokkaasti hiusvärejä haalistumasta auringonvalossa, hiuskuituja UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta ja hiuksen pintaa myös poishuuhdeltavissa tuotteissa. Kationisen luonteensa vuoksi sitoutuu helposti hiuskeratiiniin, muodostaen ohuen suojakerroksen, joka absorboi vahingollista UV-säteilyä. Suojaava vaikutus koskee sekä hiuksen kuiturakenteen eheyttä että hiusväriä. Hiusta hoitava vaikutus, erityisen miellyttävä tuntuma kuivassa hiuksessa.
CA Dimethicone Crosspolymer : Innovatiivinen hiustenhoitoteknologia tarjoaa intensiivistä hoitoa, kosteuttaa hiuksia tehokkaasti, antaa hiuksiin erityisen hyvän kiillon ja tekee hiuksista pehmeät. Verrattuna muihin markkinoilla oleviin vastaaviin silikoneihin, PCA Dimethicone Crosspolymer tarjoaa parempaa märkäkammattavuutta ja tehokkaamman hoitotehon. Polymeerin pca osa sitoo kosteutta hiuksessa tuoden intensiivistä hoitotehoa ja kosteutusta kun taas silikoniosa polymeeristä sitoutuu hiuksen pintaan lisäten kiiltoa ja pehmeyttä.
Propylene Glycol & Benzyl Alcohol & Quaternium-80 : Nestemäinen liuotinseos vesiliukoisille hiusväriaineille, edesauttaa hiusväriaineiden tunkeutumisen syvälle hiuksen rakenteeseen, parantaa hiusväriaineiden kiinnittyvyyttä hiuksen rakenteessa.

Ainesosat

Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Quaternium-87, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Silicone Quaternium-22, Polysilicone-19, PCA Dimethicone Crosspolymer, Polyglyceryl-3 Caprate, Ceteareth-20, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Quaternium-80, Basic Violet 16, HC Blue NO. 15, Basic Yellow 87, Phenoxyethanol, Cocamidopropyl Betaine, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Benzyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Caprylyl Clycol, Hexylene Glycol, Palmitamidopropyltrimonium Chloride

Käyttö

Käyttö: Levitä tasaisesti kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 10-15 min ja huuhdo huolellisesti. Lämpö tehostaa sävyn intensiivisyyttä ja kestoa. Sävy kestää hiusten väristä ja huokoisuudesta riippuen 12-20 pesukertaa. Riittää 3-4 sävytykseen puolipitkille hiuksille.

Huom. Testaa sävyä huomaamattomaan paikkaan ennen lopullista käsittelyä. Ei peitä harmaita hiuksia eikä tyvikasvua. Suojaa kädet ja ympäristö. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele heti huolellisesti. Säilytä lasten ulottumattomissa.

EAN 6411463066108
Alkuperämaa FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

CT-Silver_Texture

Vinkki

Kaikkia Color Tech- sävyjä voi sekoittaa keskenään. Jos sävy on liian kirkas tai tumma, voit laimentaa sävytettä sekoittamalla sitä tavallisen hoitoaineen joukkoon. Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta, mutta muista suojata hiukset pyyhkeellä liialta lämmöltä.

1