Biozell Professional Silver Hopeahoitosuihke 150ml

Keltaisuutta ja lämpimiä sävyjä taittava hoitosuihke

Hoitava Hopeaspray neutraloi hiusten keltaisuutta ja lämpimiä sävyjä sekä kirkastaa vaaleat sävyt erityisesti luonnonvaaleissa, vaalennetuissa ja vaaleaksi raidoitetuissa hiuksissa. Tuote sisältää mustikkauutetta, joka kosteuttaa ja hoitaa hiusta sekä tuo kiiltoa.

Pakkauskoko: 150 ml

Aktiiviset ainesosat

Pantenoli: Pantenoli, eli B5-provitamiini kosteuttaa, rauhoittaa, korjaa ja elvyttää hiusta.
Mustikkauute : Kosteuttaa ja hoitaa hiusta sekä tuo kiiltoa.

Ainesosat

Aqua, Alcohol Denat., PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Stearamidopropyl Dimethylamine, Panthenol, Cetrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Benzophenone-4, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Parfum, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Basic Red 51, Basic Blue 99

Käyttö

Käyttö: Ravista hyvin, suihkuta 20 cm etäisyydeltä kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Pyyhekuivissa hiuksissa Hopeaspray levittyy paremmin ja antaa tasaisemman lopputuloksen. Älä huuhtele. Toista, kunnes haluttu tulos on saavutettu. Liian usein käytettynä pigmentti voi kerrostua hiusten pintaan. Sävy kestää hiuksissa 4-8 pesua tai jopa pidempään. Huom! Testaa sävyä hiussuortuvaan ennen käyttöä. Suojaa kädet ja ympäristö. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi.

EAN 6411463080609
Alkuperämaa FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Vinkki

Täydennä vaaleiden hiusten hoitorutiinia Biozell Professional Silver hopeashampoolla ja Silver hopeahoitoaineella.

1