Biozell Professional Kuivashampoo tummille hiuksille 100ml

Kevyttä pitoa ja tuuheutta antava, raikastava ja sävyttävä kuivashampoo

Professional Kuivashampoo tummille hiuksille raikastaa hiukset ja hiuspohjan, antaa tuuheutta ja poistaa sähköisyyttä. Antaa myös muotoiltavuutta ja kevyttä pitoa tehden kampaukselle kestävän pohjan.

Pakkauskoko: 100 ml
Ainesosat

Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Silica, Parfum, CI 77499, CI 77491, CI 77492

Käyttö

Käyttö: Ravista purkkia voimakkaasti ennen käyttöä. Hiusten raikastaminen: suihkuta kauttaaltaan kuivien hiusten tyveen. Suihkeen kuivuttua harjaa tai pöyhi hiukset sormin. Kampauspohjan luominen: suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

Kierrätysohje

Tyhjän alumiinipullon voit laittaa metallinkeräykseen, korkin ja painonapin muovipakkauskeräykseen. Mikäli aerosolipullo ei ole täysin tyhjä, oikea paikka on vaarallisen jätteen keräys. Lähimmän vaarallisen jätteen keräyspaikan löydät täältä: www.kierratys.info

EAN 6411463070013
Alkuperämaa SE

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Vinkki

Tummien hiusten luottotuote, jolla saat helposti raikkautta ja tuuheutta pesujen välissä. Täydellinen tyvikohottaja kesken päivän.

1